Пилешки кебап с грах и чушки
Необходими продукти
  • • 300 г пилешки гърди
  • • 150 г консервирани гъби печурки
  • • 2 бр. моркови
  • • 150 г топено сирене
  • • 2-3 бр. чушки
  • • 100-200 г замразен грах
  • • 2-3 шипки риган и мащерка
  • • сол
Начин на приготвяне
Месото се нарязва на кубета и се запържва за 5 минути на силен и 15 минути на умерен огън. Добавят се гъбите и топеното сирене и след като се стопи, се слагат нарязаните на кръгчета морков и чушка и замразеният грах. Слагат се подправките и се оставя да къкри на умерен огън за около 10-15 минути.
Рецептата е добавена от magi71 на 19 Март 2009 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
# 4
desyj
магьосник в кухнята
Голяма вкусотия, браво Маги!19 Мар 2009
# 3
milniq
магьосник в кухнята
Нищо, че нямаш снимка, ястието си го бива. Аз също съм го приготвяла, но без граха. Браво и благодаря за споделената идея с граха.19 Мар 2009
# 2
magi71
магьосник в кухнята
[Автор на рецептата]
Деси, харесвам тези подправки и мисля че си подхождат с пиле. Рецептата съм я записала отдавна в моят тефтер, затова нямам снимка да добавя.19 Мар 2009
# 1
desislawa
магьосник в кухнята
Това е много бързо и вкусно. Аз я правя често. Но със риган и мащерка не съм пробвала.19 Мар 2009

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.