Пилешки кебап с грах и чушки
Необходими продукти
- • 300 г пилешки гърди
- • 150 г консервирани гъби печурки
- • 2 бр. моркови
- • 150 г топено сирене
- • 2-3 бр. чушки
- • 100-200 г замразен грах
- • 2-3 шипки риган и мащерка
- • сол
Начин на приготвяне
Месото се нарязва на кубета и се запържва за 5 минути на силен и 15 минути на умерен огън. Добавят се гъбите и топеното сирене и след като се стопи, се слагат нарязаните на кръгчета морков и чушка и замразеният грах. Слагат се подправките и се оставя да къкри на умерен огън за около 10-15 минути.
Рецептата е добавена от magi71 на 19 Март 2009 г.
Още рецепти за:
Топено сирене ⋅ Ястия с пилешко месо ⋅ Пиле с гъби ⋅ Пилешки гърди (филе) ⋅ Пиле със сирена ⋅ Ястия с чушки ⋅ Ястия с гъби ⋅ Ястия с грах ⋅ Българска кухня
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
# 4 desyj | Голяма вкусотия, браво Маги! | 19 Мар 2009 |
# 3 milniq | Нищо, че нямаш снимка, ястието си го бива. Аз също съм го приготвяла, но без граха. Браво и благодаря за споделената идея с граха. | 19 Мар 2009 |
# 2 magi71 [Автор на рецептата] | Деси, харесвам тези подправки и мисля че си подхождат с пиле. Рецептата съм я записала отдавна в моят тефтер, затова нямам снимка да добавя. | 19 Мар 2009 |
# 1 desislawa | Това е много бързо и вкусно. Аз я правя често. Но със риган и мащерка не съм пробвала. | 19 Мар 2009 |
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.